Kulturnatten 14. oktober

Kulturnatten fredag 14. oktober 18-24

Bilal Irshed Trio, foto Morten VilhelmBilal Irshed Trio, foto Morten Vilhelm

Kl. 19, 20.30 og 22:
KONCERTER MED BILAL IRSHED TRIO
Bilal Irshed Trio afholder 3 koncerter i løbet af aftenen. Trioen består af den palæstinensiske oud-virtuos Bilal Irshed, den danske bassist Rasmus Møldrup og den cubanske perkussionist Yohan Ramon. Man vil kunne nyde deres karakteristiske, orientalske og internationale musiknumre, krydret med nyfortolkninger fra en intens og særegen musiktradition.

Fra værkstedet, foto Nicole Kruckenberg/Anita Husum MothFra værkstedet, foto Nicole Kruckenberg/Anita Husum Moth

Kl. 18-23 på 2. sal:
HENNA TATTOO SALON
I værkstedet for henna-tatovering kan man få sine hænder bemalet med de smukkeste mønstre af designer Nicole Kruckenberg og kyndige tatovører. Kun naturlige farver anvendes. Hver gæst må selv tage ansvaret for, at deres hud kan tåle malingen. Børn skal ledsages af en voksen. Kø må påregnes.

Raquel Lancheros, process5Raquel Lancheros, process5

Hele aftenen i Davids Samling:
A DISPLAY OF FASHION AND TEXTILE DESIGNS INSPIRED BY THE MUSEUM’S COLLECTIONS
I et samarbejde med det Kongelige Akademi vises modekreationer og tekstiler lavet af kandidatstuderende på programmet ’Fashion, Clothing and Textiles; New Landscapes for Change’. Objekterne er designet specielt til at vises i museets udstillingsrum. Fremvisningen forlænges ind i efterårsferien, så familier med børn og andre kan få glæde af de smukke designs.

Teltet i gården, foto Nicolai PerjesiTeltet i gården, foto Nicolai Perjesi

Hele aftenen i teltet i gården:
CAFE MAROC MAROCREFFEN
I Zia Mounas marokkanske café serveres der orientalske delikatesser: Marokkansk pastilla med kylling & Samosa Couscous salat, rødbedesalat & pink-humus. Søde daddelkugler og frisk mynte-te.
Betaling kontant eller med MobilePay.

Læs byens fulde program på Kulturnattens hjemmeside www.kulturnatten.dk/da/kulturnatten