Parkmuseerne

Museumskvarter i København

Besøg Parkmuseerne med Parkmuseernes billet
Få 10% rabat med Parkmuseernes billet ved køb af produkter i Davids Samlings museumsbutik

Parkmuseerne er et museumskvarter midt i København. Beliggende blandt smukke, grønne områder finder du de seks museer Davids Samling, Cinemateket, Den Hirschsprungske Samling, Rosenborg Slot, SMK og Statens Naturhistoriske Museum.

Her kan du opleve det bedste fra kunstens og naturens verden, slappe af og finde inspiration. Det er nemt at komme hertil, og museumskvarteret rummer alt, hvad du skal bruge for at få en god dag med familie og venner.

Besøg Parkmuseerne med én billet
Parkmuseerne sælger en billet, der med fordel kan anvendes ved besøg på museerne. Billetten, som er gyldig ét år, kan købes på alle seks museer og giver adgang til ét besøg på hvert museum. Den koster kr. 195 og giver således en samlet rabat på 50%. I Cinemateket giver billetten adgang til én biografbillet, og i Davids Samling gives billetindehaveren en rabat på 10% på køb af museets egne trykte publikationer, plakater, magneter og postkort.

De bedste oplevelser og aktiviteter for alle
Året rundt tilbyder Parkmuseerne et bredt spektrum af udstillinger, oplevelser og aktiviteter. Uanset om du er til film, historie, natur eller kunst rummer Parkmuseerne Danmarks største samlinger af kunst og naturskatte.

Og der er mere…
Parkmuseerne ligger i og omkring Kongens Have, Botanisk Have og Østre Anlæg. Alt er inden for gåafstand og et besøg på museerne inviterer også til et besøg i parkerne og omvendt. Her er plads til at tage en pause. At hygge og lege, spise frokost i en af de mange caféer og restauranter, shoppe i de eksklusive og spændende museumsbutikker og se en udstilling – eller bare et enkelt kunstværk.

Læs mere på Parkmuseernes hjemmeside.