Feedback

Feedback fra elever og undervisere

Kommentarer fra skoler og gymnasier

Borupgaard Gymnasium: “Imponerende rigdom”, “Jeg har haft mine forældre med derinde efterfølgende”, “Anede ikke at der fandtes et sted som Davids Samling”

Rygaards Skole: “I 8. klasse kan vi slet ikke blive færdige med at snakke om vores tur til Davids Samling”

Langelinjeskolen: “De to-sprogede elever var begejstrede for at omviseren kunne tale arabisk”, “eleverne i 6. kl. synes det er anderledes og meget spændende, bl.a. fordi det ikke ligner et almindeligt museum”

Bernadotteskolen: “Et stort tak for en meget fin rundvisning med 6.a – I formåede at levendegøre historierne og fastholde interessen hos børnene”

Den Classenske Legatskole: “Eleverne melder tilbage, I var gode til at tale til eleverne og ikke henover hovedet på dem”

Kommentarer fra universiteter og seminarier

Professions højskolen UCC: “De studerende fra Zahle var meget begejstrede. Det er tydeligt, at de fik meget med sig både fagligt og didaktisk”

Institut for kunst- og kulturvidenskab, Københavns Universitet: “Vores studerende var meget rosende af omvisningen og de diskussioner vi havde”

Saxo Instituttet, Københavns Universitet: “Tusind tak for besøget og en meget inspirerende introduktion, som både vi undervisere såvel som de studerende har snakket meget om siden”

French High School in Morrocco: “I deeply wanted to send this message to thank the guides. We will without any doubt come back to the museum with pleasure”

Islamologi, Lund Universitet: “Stort tack för den fina guidning igår. Studenterna fick en mycket bra upplevelse och jeg fik även en del ny informatiion som var värdefull”